Tratament nauturist eficient in caz de ulcer

Daca ai simptome cum ar fi dureri sau arsuri stomacale, greata sau voma frecvente, balonare s-ar putea sa te confrunti cu un ulcer. Ulcerul gastric si cel duodenal sunt determinate de prezenta mediului acid in stomac.

Cel mai frecvent, ulcerul gastric apare la persoanele care au avut gastrita, in care o parte din celule se distrug, aparand in cele din urma inflamatiile si chiar unele ulceratii. In aceasta afectiune, durerile revin sezonier, fiind resimtite mai acut primavara si toamna. Pe langa dieta, poti apela si la remedii naturiste. Iata un tratament nauturist eficient in caz de ulcer:

Combina un pahar de suc de aloe proaspat extras cu 3/4 pahar de miere, precum si cu o cantitate egala de ulei de masline. Acest preparat se pune intr-o sticla si se leaga bine gatul acesteia. Se fierbe la bain-marie (sticla se introduce intr-un vas cu apa care fierbe incet), timp de 3 ore. Se raceste si se pastreaza la loc racoros.

Mod de administrare: o lingura dimineata, inainte de masa. Se agita sticla inainte de intrebuintare. Acest medicament remediu se pastreaza la frigider (dar sa nu inghete) timp de o saptamana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu