Urmatorii 7 ani vor schimba complet situatia Romaniei si a planetei

Rasturnari de situatii si situatii imprevizibile se anunta pentru Romania si restul lumii in urmatorii ani. Instabilitatea se va simti pana in anul 2017, iar „buboiul” va exploda in primavara anului urmator. Abia din vara lui 2016 vor aparea primele semne ca lucrurile par a se indrepta.

Revolta oamenilor din strada, schimbarea guvernului, incendiile care au indoliat Romania – toate aceste lucruri au si o explicatie astrala, sustine astrologul Vanessa Zigmund.

CUMPENELE ROMANIEI. „Romania este o tara uraniana, adica asa cum o vedem: imprevizibila, inconsecventa in a sustine o anumita atitudine, cu iesiri bruste si evolutii surprinzatoare. Cu o cuadratura Uranus-Pluton, Romania nu are cum sa traverseze o perioada de stabilitate”, avertizeaza astrologul pentru revista Taifasuri.

Astrologul sustine ca momente acute vom avea pana in 2017, urmand o perioada de „transformari profunde”. Pluto lucreaza in adanc, stabilizeaza si destabilizeaza pentru un scop final benefic.

Astrologul Vanessa Zigmund sustine ca urmatorii 7 ani vor schimba complet situatia Romaniei si a planetei. „In anul 2022, lumea nu va mai arata deloc ca acum. Vor reizbucni conflicte internationale, iar un conflict propriu-zis si mai mare la scara globala este dat de conjunctia dintre Jupiter si Marte.


CUMPENELE ROMANIEI. O sa intre, la un moment dat, si Uranus in miscare directa si o sa avem parte de tot felul de surprize”, sustine specialistul in astre.

In primavara anului 2016, Jupiter va scoate la iveala o serie de adevaruri care le-au fost ascunse poporului roman.

CUMPENELE ROMANIEI. Se va face dreptate in multe privinte, marile minciuni, unele chiar din istoria noastra recenta, fiind puse in fata multimii si demonstrate de la A la Z. „Deocamdata suntem inca intoxicati, iar procesul de purificare continua in urmatorii ani”, incheie Zigmund.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu