Oul de prepelita are de 15 ori mai multa vitamina B2

E bine sa consumam oua de prepelita?Despre oul de prepelita putem vorbi numai la superlativ. Nu are contraindicatii si nu are efecte nedorite asupra organismului. Mai mult decat atat, continutul sau chimic este unul incredibil de bogat, raportandu-ne la dimensiunea sa fata de cea a unui ou de gaina.
Iata potentialului energetic si chimic al oului de prepelita comparativ cu unul de gaina:
Oul de prepelita are de 15 ori mai multa vitamina B2 decat un ou de gaina
Contine de 7,5 ori mai mult fier
Depaseste de 5 ori continutul unui ou de gaina in ceea ce priveste fosforul
Vitamina B1 se gaseste in oul de prepelita de 6 ori mai mult decat intr-unul de gaina.
Cel mai adesea, ouale de prepelita erau folosite pentru a trata probleme legate de infertilitate si astmul bronsic, insa, cu timpul, aria lor de utilizare s-a largit ajungand sa trateze boli de rinichi, afectiuni ale ficatului si inimii, afectiuni gastrice, cure si diete diverse.
Este indicat sa includeti in alimentatia copiilor si oua de prepelita deoarece ajuta foarte mult la cresterea imunitatii organismului, de multe ori fiind utilizate in tratamente pentru cresterea in inaltime datorita aportului lor la fixarea calciului in oase.
Elevii si studentii ar trebui sa consume oua de prepelita deoarece sunt un bun stimulent pentru memorie si, astfel, vor avea o activitate cerebrala mult mai buna si, in consecinta, rezultate la examene mult mai bune.
Oul de prepelita este utilizat frecvent in cure si diete diverse. Puteti compara oul de prepelita cu o explozie de substante nutritive pentru organismul uman. Asadar, daca veti consuma in fiecare dimineata, pe stomacul gol, 4-5 oua de prepelita in stare cruda, nu veti mai avea senzatia de foame pana in jurul orelor 15.00-16.00.In acest mod, neconsumand alte alimente intre timp, veti slabi constant dar, cel mai important, intr-un mod sanatos deoarece corpul dumneavoastra este hranit de substantele din oul de prepelita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu