Cine a fost Aleister Crowley?

Omul care putea să cheme diavolul. Așa a fost numit Aleister Crowley. El a avut legături cu cei mai puternici oameni ai lumii, a fost în mijlocul activității oculte din lume, dar a avut legături cu cele mai puternice secrete din lume. Este considerat ca fiind cel mai influent ocultist al secolului al XX-lea.
El a fost mistic, ocultist, magician și este considerat cel mai influent personaj din Anglia, care avea o influență majoră nu numai în lumea politică, dar și printre scriitori, pictori, oameni de cultură. Din care motive el a devenit atât de cunoscut? El a schimbat toată psihologia și a determinat schimbări esențiale în gândirea occidentală.
El a fost motorul gândirii iluministe și a fondat ceea ce s-a numit Thelema, propria sa filosofie. El a reușit să facă diferența dintre divertisment și magia adevărată. Sunt binecunoscute legăturile lui cu guvernul britanic și serviciile secrete britanice.
A făcut studii la Cambrige și studiază cu mult interes Biblia. Într-o călătorie pe care o face în Egipt, a descoperit cu stupoare, ceea ce s-a numit Steaua revelatoare, care purta numărul 666. Thelema, filosofia sa a avut ca slogan, să faci ceea ce crezi. În traducere Thelema înseamnă voință. El era adeptul teoriei bazate pe sexul magic. Sexul era precedat de un ritual oriental care inducea forța vitală. A fost adeptul relațiilor homosexuale, el fiind bisexual, susținând că lumea trebuie să se elibereze de represaliile la care a fost supusă.
Lumea conservatoare, biserica au început să-l condamne pentru ideile pe care le avea, considerându-l omul negru, omul diavolului. Această etichetă nu i-a împiedicat pe reprezentanții serviciilor secrete să-l racoleze. A fost numit Agentul 666 și conform unor documente ale serviciilor secrete engleze a ajutat la sabotarea unor mișcări naționaliste, cum ar fi cea din Irlanda sau Lusitania.
Reprezentanții coroanei regale britanice au apelat la serviciile sale oculte. Istoricii susțin că el a fost implicat în misteriosul zbor și negocierile pe care le-a făcut Adolf Hess în 1941, în Anglia. Ajunsese să aibă o influență foarte mare asupra opiniei publice din Anglia, iar ședințele sale de hipnoză deveniseră celebre. În SUA a devenit mentorul multor personalități. Una dintre acestea a fost Jack Parsons, cunoscut om de știință care este unul dintre părinții descoperirilor spațiale.
Teoria lui Crowley a fost îmbrățișată de membrii formației Beatles, Led Zepellin, Jay-Z. Sunt voci care-l consideră un șarlatan iar alții care susțin că a fost un geniu al misticismului. El declara că dorește să devină stăpânul diavolului, antihristul. Ritualurile satanice la care participa erau uneori catastrofale pentru participanți. Unii dintre ei au murit subit după astfel de ritualuri. În timpul acestor ritualuri, participanții consumau sânge infestat, situație care a dus la moartea multora dintre ei.
În Apocalipsa se vorbește despre numărul 666 ca fiind numărul fiarei. Trebuie să ai înțelepciune pentru a cunoaște simbolul acestui număr. Specialiștii susțin că acest număr face referință la un om și nu la o dată.  Numărul 666 a dat naștere la multe dezbateri și controverse. Toni Victor Moldovan, medic și pasionat al decodificării, vorbește despre 666 ca fiind un cod al ADN-ului. El susține că numărul 666 diferențiază omul de celelalte forme de viață extraterestră.
Dacii aveau inscripționat acest număr sub forma SSS sau CCC. Au fost descoperite tăblițe cu astfel de însemne la Sarmisegetuza. În concepția sa, numărul 666 reprezintă codul numeric al mărcii genetice.
Arheologii români au descoperit pe o piatră la Tomis, o inscripție în care o femeie getă a făcut o rugăciune, în care spune că este o femeie credincioasă, cu trei de șase și imploră divinitatea să renască. În orașul Tetovo, Macedonia, a fost descoperită o altă inscripție în care este scris că este o persoană cu trei de șase și ar vrea să se înalțe la tărâmul zeilor. Pentru geți numărul 666 avea o importanță spirituală, era o posibilitate de a trece într-o nouă reîncarnare.
Cum putem să fim o persoană cu trei de șase?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu