Cum te vindeci de boli si sa ai o viata plina de energie


Cum te vindeci de boli si sa ai o viata plina de energie?


1) Mergeti cat mai des la munte. Baile de aer si soare, la altitudini de 2000 de metri, purifica in mod miraculos organismul si incarca toate celulele cu energie. La aceste altitudini, aceasta energie benefica patrunde, fara obstacole, in intregul organism. Chiar si pentru spirit este benefica aceasta cura de munte, caci acolo, sus, deasupra pamantului plin de griji, este o zona speciala de legatura cu celelalte lumi si galaxii.

2) Tineti cat mai des un regim alimentar. Incercati sa mancati cat mai putina carne si produse semipreparate. Cautati sa mancati hrana sanatoasa, cat mai naturala. Fructele si legumele sunt foarte bune, dar mare atentie de unde le procurati, pentru a nu fi pline si ele de chimicale.

3) Sa nu lipseasca din masa voastra urmatoarele alimente: telina, morcovul, lamaia, merele, usturoiul, ceapa, varza, graul, menta, orezul, rodiile, patrunjelul, busuiocul, rosiile, pepenele verde. Toate acestea previn si chiar vindeca o multime de boli.

4) Indepartati-va de televiziunile de stiri si de orice informatii care provoaca panica si stres. Traim intr-o lume extrem de stresata, iar televiziunile de stiri au o mare parte din vina pentru aceasta stare a noastra. Mai bine, in timpul liber, urmariti emisiuni de divertisment culturale, stiintifice (daca doriti neaparat sa va uitati la televizor), sau cititi o carte, va duceti la o piesa de teatru sau va impliniti un hobby. Stresul constituie o cauza extrem de importanta pentru multe din bolile actuale, asa ca tot scopul e sa indepartam acest stres.

5) Stati cat mai mult timp in natura. Duceti-va in padure, langa copaci, langa iarba si plimbati-va pe jos. Copacii va ofera toata energia de care aveti nevoie pentru a va reincarca bateriile.

6) Eliminati toate viciile, de genul fumatului sau a bauturilor alcoolice. Acestea fac mult rau sanatatii… nu avem absolut niciun beneficiu consumandu-le. Inlocuiti aceste vicii cu lucruri mai sanatoase (ca, de exemplu, sa beti zilnic un suc de telina cu morcovi).

7) Rugati-va si meditati cat mai mult. Aceste doua metode va intaresc spiritul si va fac sa fiti cat mai puternici in fata vicisitudinilor vietii.

8 ) Eliminati din radacina tot ce-a fost rau in viata voastra: lacomia, supraalimentarea, vorbaria inutila, ideile preconcepute, nestapanirea. Sa alungati pana si gandurile rele, caci gandul aduce dupa sine fapta. Faptele creeaza obisnuinta, aceasta formeaza caracterul, iar soarta poate fi cea pe care o meritam. Cel ce se infrange pe sine, ce-si infrange temerile, va invinge.

9) Sa cautam binele in tot si in toate! Sa credem ca lumina si puritatea trebuie sa ne insoteasca permanent, sa fie mereu in noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu