Carbunele negru albeste dintii si trateaza acneea

Carbunele negru albeste dintii si trateaza acneea

Cărbunele ar putea să fie folosit și în alte scopuri, nu doar în cele în care te-ai fi așteptat. Produsul natural, în forma sa de „cărbune activat”, prezintă o întreagă serie de beneficii pentru sănătate și frumusețe.
Ce este cărbunele „activat”?
Potrivit nutriționistului de la Holland & Barrett, Alex Thompsom, cărbunele activ este cărbunele care a fost tratat pentru a crește capacitatea de adsorbție. Efectele foarte absorbante ale acestuia îl fac foarte util pentrutratarea unei varietăți de probleme de sănătate caracterizate printr-un exces dintr-o anumită substanță.
1. Albește dinții
Deși riști să arăți ca un zombi, atunci când încerci acest remediu natural, cărbunele și-a câștigat faima pentru puterea sa de albire a danturii. Acest lucru se datorează faptului că are calități adezive naturale care tratează petele de ceai, vin, cafea etc, și le elimină.
2. Te scapă de balonare
Senzație de balonare și disconfort este ceva ce toată lumea a experimentat, dar nu ar fi mai bine să tratezi problema în mod natural, în loc să apelezi la medicamente? Un studiu publicat în Jurnalul American de Gastroenterologie relevă faptul că acesta previne formarea de gaze în intestin.
3. Uită de mahmureală
Deși cărbunele nu poate absorbi alcoolul, acesta poate avea grijă de alte toxine rămase în organism, asociate cu consumul de diferite tipuri de băutură, cum ar fi produsele chimice și îndulcitorii (berea, de exemplu, conține cele mai multe toxine dintre toate tipurile de alcool).
4. Tratează acneea și coșurile
Blocarea porilor poate provoca puncte negre și acnee. De acum poți conta pe cărbune pentru a curăța aceste zone greu de igienizat, prin extragerea murdăriei și a altor impurități.
5. Filtrează apa
Cărbunele acționează ca un filtru pentru curățarea impurităților din apă, inclusiv a clorului și a altor substanțe chimice, precum și pentru mineralizarea apei și echilibrarea nivelul pH-ului (prea mult acid în organismul poate avea un efect negativ asupra sănătății tale). Practica de a folosi cărbune ca un purificator de apa a fost folosit în Japonia încă din secolul al 17-lea, așa că merită o încercare!
6. Te scapă de transpirație
Acest lucru ar putea fi unul dintre cele mai neobișnuite beneficiile pentru sănătate și frumusețe! Unii cred că prin încorporarea cărbunelui activat în dieta de zi cu zi, ca și supliment, se vor elimina toxinele din intestin, care altfel sfârșesc prin a scăpa prin porii și, prin urmare, fac deodorantele ineficiente!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu